Историята, започнала през 2009 година, която продължава в , е най-гледаната

...
Историята, започнала през 2009 година, която продължава в , е най-гледаната
Коментари Харесай

Аватар е толкова харесван, че готвят трета част

Историята, почнала през 2009 година, която продължава в   , е най-гледаната през уикенда, в който се разделихме със остарялата и посрещнахме новата година, сочат систематизираните данни от киносалоните.

Въпреки пониженото работно време на  филмът, в който нормалните жители на колонизираната от хората Пандора отстояват своята земя, е гледан от към този момент 281 525 фенове и има 3 907 418 лв. доходи от билетите им.

След като изживяхме всичко това финалът на втория филм ясно споделя: " Следва продължение... "  

Не е изненада, че от 20th Century Studios оповестиха към този момент и формалната дата за премиерна на  " Аватар 3 " и това е 20 декември 2024 година

Но какво знаем за него?

Знаем сигурно, че третата част няма да я чакаме 13 години, тъй като идващият филм в действителност към този момент е сниман.

Снимките на втория и третия " Аватар " са вървели по едно и също време, като съгласно първичните проекти даже е трябвало да е един филм.

Все още няма публично удостоверение, но  ВВС  публикува лист с хипотетични заглания: Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Raider и Avatar: The Quest for Eywa. Продуцентът Джон Ландау обаче разяснява през декември 2022 година, че имената, които се загатват, няма да се употребяват. Дано!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР